De gitarist: 

Maarten van der Geest is sinds oktober 2023 gevraagd om ons als gitarist te begeleiden. Als gitarist begeleidt hij regelmatig zangeres Jacklien in hun duo JustUs. Dit duo treedt op bij kleinere evenementen voor zowel bedrijven als bij particulieren. 
Enkele jaren is hij onderdeel geweest van de coöperatieve Muziekschool Duiven en heeft daar het Open Podium in het leven geroepen waar leerlingen kunnen optreden in het openbaar met de docentenband als begeleiding. Verder gewoon liefhebber van gitaren, gitaarspelen en stoeiend met de technische valkuilen van het live muziek maken.

Maarten is ook werkzaam als kunstenaar in de Liemers en maakt vooral beeldende kunstwerken (particulieren en bedrijfsleven) en fotografie (Burgers Zoo) in opdracht. 

Daarnaast uiteraard ook eigen werk dat te zien is op een rotonde in Duiven bij Thuvine/Kern (Poort van Duiven), bij de kinderboerderij in het Horsterpark (Kleurtje) en hockeyvereniging WesterDuiven (Maartje). www.maartenvandergeest.nl

                                                                                                        elly laatste concert klein

 

 De pianiste: 

In oktober 2022 is onze gewaardeerde pianiste Elly Nijntjes met pensioen gegaan. Ze heeft ons ruim 20 jaar begeleid tijdens repetitieavonden en optredens.

               

Top