COLOURS bestaat sinds 1997 en onze naam geeft al aan dat we een veelzijdig en kleurrijk repertoire hebben.

Veelzijdig repertoire

Vol overgave en ervaring zingen we over de liefde, het grote genieten, onrustige en stille nachten, over kinderen en de schoonheid en de schaduwzijde van het leven. Ons repertoire bestaat uit o.a. popmuziek, musical, close-harmony en eigentijdse klassieke muziek.

We zingen 3- of 4 stemmig; soms a- cappella, soms met piano begeleiding, soms met het hele koor, soms ook met solopartijen.

Een greep uit ons bestaande repertoire : Avond, Birds, This is the Life, The Night shall be filled with music, For the longest time, Largo, Deliciae Meae, Gabriellas Liet, Lullabye, Y nada Mas, Pianoman, On Children, Winter en nog veel meer. In het najaar hebben wij ook nog een kerst- en wintersfeer-repertoire.

Naast het opbouwen van een uitgebreid repertoire werken we aan algemene muziekleer en stemvorming om zo tot een mooie koorklank te komen en om op leuk muzikaal niveau te kunnen zingen.

Om tot een mooie, toepasselijke theatrale setting te komen tijdens optredens, besteden we ook aandacht aan presentatie en uitstraling. Bij dit alles speelt enthousiasme en gezelligheid een heel grote rol!!

Optredens

We treden een aantal malen per jaar op, op uiteenlopende plaatsen. Tijdens deze voorstellingen trekken we alles uit de klank- en kledingkast om ons als sterke muzikale vrouwen aan het publiek te presenteren. Tijdens onze optredens nodigen we ook wel eens bevriende koren uit zodat we een nog meer afwisselend aanbod van songs kunnen bieden. Belangstelling? Ben je enthousiast geworden… klik dan op contact voor meer informatie.

Top