Op 15 december 2019 hadden we ons wintersfeer- en kerstconcert, met de titel: Schitterende stemmen, ware klanken. De locatie was de Opstandingskerk, Rosendaalseweg 505 in Arnhem. We hebben in totaal 21 nummers gezongen, waarbij we bij elk nummer telkens een bijpassende afbeelding projecteerden op het grote beeldscherm voorin de kerk. De nummers werden afgewisseld met gesproken teksten.
We begonnen met The Voice, staande boven bij het orgel achterin de kerk. Daarna Y nada mas en The Lily and the Rose beneden achterin de kerk. Vervolgens kwamen we met het zingen van Follow that star naar voren lopen. Daar zongen we the Skye boat song, Angel, Gabriella's liet, Winter, Children will listen, In this heart, Like an angel en Avond. 

Tijdens de sfeervolle kerstmarkt in de Martinikerk te Doesburg hebben we op 7 december jl. twee keer een half uur gezongen. De eerste keer op het altaar en de tweede keer ervoor, om beter hoorbaar te zijn voor ons publiek in alle drukte. We hebben o.a. deze kerstnummers uit ons repertoire ten gehore gebracht: Little drummer boy, Dona Nobis & Song of peace, Winter, fire and snow, Silent night, Kerstmedley en O holy Night.

Op 6 december jl. hebben we voor de derde keer mogen zingen tijdens de lichtjesavond op begraafplaats Heiderust in Rheden. We hebben gezongen: Geen kind meer, Y nada mas, Lily and the rose, Angel, In this heart, Like an angel, The Voice, Dona Nobis & Song of Peace, Winter, fire and snow, Winterlight, The night shall be filled with Music en Onvoorstelbaar mooi . Ook werden gedichten door ons voorgedragen met op de achtergrond Nice. Het gaf ons weer veel voldoening om een muzikale bijdrage te leveren aan deze mooie lichtjesavond.

’s-Heerenberg keerde in dit weekend terug naar het jaar 1605, de tijd van Mechteld ten Ham. Zij was de laatste heks in Nederland die op de brandstapel eindigde. Het Korenfestival, waar Colours aan deelnam als één van de acht koren, was onderdeel van dit historische weekend. In de Pancratiuskerk brachten wij een mooie mix van vijf liederen uit ons repertoire ten gehore: The Voice, Lily and the rose, Chocola (nieuw!!), Angel en tot slot Avond. Tijdens ons optreden kwamen veel mensen binnenlopen. We hoorden van een aantal mensen uit het publiek, dat zij van ons optreden hebben genoten. Wij vonden het een heerlijk en verrijkend optreden, waar veel nieuwe koorleden voor het eerst aan deelnamen. Foto's van dit optreden staan onder de tab 'Foto's'.

Op 15 december 2018 zongen we tijdens de kerstmarkt in Schaarsbergen. In het programma dat plaatsvond in de dorpskerk zongen we twee keer een half uur. We hadden één nieuw kerstnummer ingestudeerd en voor het eerst voor publiek gezongen: Little drummer boy. De andere nummers die we zongen waren Songs of peace, Winter, fire and snow, The angel Gabriel, Little drummer boy, Il est né, Silent night, Have yourself a merry little Christmas, Kerstmedley en The most wonderful time. 

Dit jaar hebben we bij twee lichtjesavonden gezongen: op 2 november 2018 in de Protestantse Kerk in Westervoort en op 7 december 2018 op begraafplaats Heiderust in Rheden. Een deel van ons repertoire past heel goed bij dit soort gelegenheden. We hebben gezongen: Peace Songs, Nice met gedichten, Sence you went away, Lily and the rose, Angel, Danny Boy, Winter, fire and snow, De Noche, Swallow, In this heart, Onvoorstelbaar mooi, Like an angel. Bij beide avonden was de sfeer heel fijn. Het geeft veel voldoening om daar een muzikale bijdrage aan te leveren.

Op zondagmiddag 27 mei 2018 gaven we een concert in de kerk van Loo, in samenwerking met de organisatie van 'Loo budget concerten'.  We zongen veel nieuwe nummers, waarmee we onze vaste luisteraars / fans én nieuw publiek verrast hebben. En zoals dat bij Colours hoort, ieder nummer kreeg een andere uitstraling door aandacht voor de performance. Onze kleuren bij dit optreden waren een witte basis gecombineerd met zomerse frisse felle kleuren. 

Het programma zag er als volgt uit: voor de pauze Gabriella's liet; Long an winding road; Winter; Angel; Send in the clowns; Het komt nooit meer goed; Lily and the rose; On childeren; Children will listen en This is the life. Na de pauze: The Voice; Close Harmonyu\; Y nada mas; Levenskunst; Onvoorstelbaar mooi; Lucky; Skye boat song; Ik heb je lief en Avond.

Op uitnodiging van het zangkoor BelCanto uit Westervoort deden we op zondagmiddag 22 april 2018 mee aan een Driekorenconcert in zaal Wieleman in Westervoort. BelCanto, Vrouwenkoor Colours en Gezelligheidskoor Tijdloos uit Zevenaar zongen elk zowel voor als na de pauze een aantal nummers. We hadden op deze manier een mooie try-out van een aantal van onze nieuwe nummers, die we ook bij ons Loo-budget-concert eind mei 2018 willen zingen: Het komt nooit meer goed ; The Voice ; This is the life ; Close Harmony.
Ons optreden ging prima. We hadden er veel plezier in. Door de zeer verschillende repertoires van de koren was het een zeer gevarieerde middag. 

Op de avond van 8 december 2017 zong Colours bij de Lichtjesavond op de begraafplaats en gedenkpark Heiderust in Rheden. We zongen in de kapel, die een prachtige sfeer en akoestiek had. Buiten ging het sneeuwen wat nog extra sfeer gaf aan de avond. Er was fijn publiek dat zichtbaar genoot. Wij hebben zelf ook erg genoten van dit optreden.

In de mooie Kapel op ’t Rijsselt in Eefde was op zaterdag 21 oktober 2017 het videoconcert Universe Suite van videokunstenaar Ewout van Roon. De basis van het concert waren de videobeelden van Ewout en de live-muziek van de Tsjechise gitarist David Wurzcel. Daarnaast hadden ook beeldend kunstenaar John Ligtenberg, urbex-fotograaf Wil Westerweel, het koor Qoorieus en ons koor een aandeel aan het concert.

Top