Tijdens de kerstmarkt in Westervoort op 15 december jl. hebben wij een optreden verzorgd met kerstliederen. We werden begeleid door onze gitarist Maarten van der Geest. Onze kledingcommissie heeft voor een mooie uitstraling van ons koor gezorgd door de keuze van kleding in de tinten groen, rood en offwhite. Er was veel publiek dat zichtbaar genoot en enthousiast meezong met ons laatste nummer 'Dona Nobis'. 

Foto's kerstoptreden 2023 Werenfriedkerk

 Zondag 10 december 2023 was de afsluiting van de campagne 'Orange the World' in Musis & Stadstheater Arnhem. In de Parkzaal van dit prachtige theater was er een afwisselend programma met tussendoor muzikale optredens van een klassiek trio, Elsa, een jonge jazz zangeres met haar band en wij, Vrouwenkoor Colours. We zongen in zes nummers, passend bij het thema. Mede door de goede akoestiek en de begeleiding op vleugel door Cilia Witten werd het een gedenkwaardig optreden. Foto's 'Orange the World Musis 2023'

Zondagmiddag 22 oktober waren we te gast bij het najaarsconcert Fanfare OBK Westervoort bij Zalencentrum Wieleman. Het thema was 'Legends of Pop' wat ook te zien was aan de mooie grote foto's van artiesten die aan het plafond hingen. Het enthousiaste publiek in de volle zaal kon genieten van een afwisselend programma zoals vermeld in het programmaboekje. Er zijn weinig foto's van ons optreden gemaakt maar wel enkele foto's in de bar waar we zaten te genieten van de andere optredens. Het was een geslaagde middag!

Op zondag 24 september jl. zong ons 'Vrouwenkoor Colours' drie keer een blokje van vier nummer in de Remigiuskerk te Duiven onder leiding van onze dirigente Josette Brinkhof.  Tijdens het 'Festival Duuve te Gek' traden wij voor het eerst op met begeleiding van Maarten van der Geest die onze vaste muzikale begeleider is geworden! Het koor straalde kleurrijk in de kerk met mooie nummers en buiten was het prachtig weer. Een middag om met trots op terug te kijken! Zie de foto's voor een korte impressie, klik hier Foto's 'Duuve te gek 2023'

 Zondagmiddag 4 juni hebben we meegedaan aan het jaarlijkse korenfestival in Doetinchem . Zestien koren mochten twee keer 25 minuten op een verschillende plek optreden. Er waren acht locaties.

Bij aankomst op het Simonsplein werden we opgewacht door een gastvrouw. Van haar hoorden we dat we om 14.35 uur waren ingepland op het podium in de Adelaarstraat en om 15.55 uur in de Hamburgerstraat. Daarvoor was er tijd voor koffie of thee in de Catharinakerk of lekker op het terras in het zonnetje. Sommigen liepen vast een rondje door de stad en toen bleek dat elk podium bestond uit een laag gedeelte en een hoog gedeelte. Dit was lastig bij de bestaande choreografie bij de verschillende nummers. We hadden gelukkig de tijd om nog wat aan te passen.

Vrijdagavond 24 maart hebben we meegedaan aan de 'Wiekent Westervoort pubquiz' in zalencentrum Wieleman, Westervoort. Er deden negenentwintig teams mee waaronder drie teams van ons koor met de passende namen 'Colour Girls', 'Colourfull Outsiders'  en 'Colourfull Ladies'. Ook een team van partners met de naam 'Kleurrijke Kerels'. Na de eerste ronde was er een kort optreden van ons koor waar we vier nummers zongen met begeleiding van Skoeks. We zongen This is the life, Let it go, True Colours en Poppa Joe. Er werd bij enkele nummers enthousiast meegezongen en meegeklapt vanuit de zaal. Tijdens de muziekronde waren er vragen n.a.v. nummers die Skoeks en Westfort Brass speelden en twee numers die wij a capella zongen. Het werd een lange maar gezellige avond.......

Vrijdagavond 16 december hebben we gezongen in de prachtig versierde Werenfriedkerk in Westervoort. We zongen een aantal sfeervolle a capella nummers waaronder De Noche, Winterlight, Silent Night en War is over. Dit werd afgewisseld met het voorlezen van enkele toepasselijke gedichten terwijl er op de achtergrond de canon 'Nice' gezongen werd. Het was heerlijk zingen met de fijne akoestiek die een kerk heeft, maar ook door het vele, enthousiaste publiek. Ons optreden werd erg gewaardeerd en we zijn alweer gevraagd voor volgend jaar.

Zondagmiddag 16 oktober jl. was ons 25 jarig jubileumconcert met als titel Colours pakt uit! De grote zaal van Zalencentrum Wieleman was volledig uitverkocht. De kleuren voor ons jubileum waren warme herfstkleuren aangevuld met zilver en goud. Dit zag je terug in de versiering van de zaal en in onze kleding. Ons programma bestond voornamelijk uit nieuwe liedjes van jazzy tot pop en een paar klassieke nummers. Onder leiding van onze dirigent Josette Brinkhof gaven we een prachtig concert. Daarbij hadden we ondersteuning van onze pianiste, een harpistenensemble, een fluitist en de leden van Skoeks die zeker een extra dimensie gaven aan ons optreden.

Op 15 december 2019 hadden we ons wintersfeer- en kerstconcert, met de titel: Schitterende stemmen, ware klanken. De locatie was de Opstandingskerk, Rosendaalseweg 505 in Arnhem. We hebben in totaal 21 nummers gezongen, waarbij we bij elk nummer telkens een bijpassende afbeelding projecteerden op het grote beeldscherm voorin de kerk. De nummers werden afgewisseld met gesproken teksten.
We begonnen met The Voice, staande boven bij het orgel achterin de kerk. Daarna Y nada mas en The Lily and the Rose beneden achterin de kerk. Vervolgens kwamen we met het zingen van Follow that star naar voren lopen. Daar zongen we the Skye boat song, Angel, Gabriella's liet, Winter, Children will listen, In this heart, Like an angel en Avond. 

Tijdens de sfeervolle kerstmarkt in de Martinikerk te Doesburg hebben we op 7 december jl. twee keer een half uur gezongen. De eerste keer op het altaar en de tweede keer ervoor, om beter hoorbaar te zijn voor ons publiek in alle drukte. We hebben o.a. deze kerstnummers uit ons repertoire ten gehore gebracht: Little drummer boy, Dona Nobis & Song of peace, Winter, fire and snow, Silent night, Kerstmedley en O holy Night.

Top