25 jaar
 

Foto Josette website verkleindJosette Brinkhof is sinds mei 2006 onze dirigent. Josette studeerde tijdens haar baan als docent Engels tevens koor directie. Na 25 jaar als docent Engels te hebben gewerkt, koos ze volledig voor de muziek. Tevens schoolt ze zich continue op het vlak van dirigeren, arrangeren, repertoire, theater. Momenteel ligt haar focus in het bijzonder op stemtechniek (EVTS). Deze techniek bestudeert ze en past ze sinds 2008 toe. Ze heeft veel (theatrale) zangervaring.

Dirigeren is haar vak, zangtechniek haar specialisatie en theatraal is ze beslagen. De combinatie van deze drie aspecten is fantastisch. Het versterkt elkaar.
Door zangtechniek groeit een nummer, de regie versterkt de beleving en beeldvorming zowel voor de zangers als voor het publiek.
Body percussie is een mooie toevoeging aan het bovenstaande.
Ze is thuis in veel genres, jazz en close harmony, kleinkunst, musical maar ook klassiek en country.

Josette heeft leiding gegeven aan ervaren en onervaren zangers, aan volwassenen en kinderen, met koren, orkesten en musicalgroepen.

Momenteel dirigeert ze: Qoorieus (Zevenaar), NootScenario (Nijmegen), Colours (Westervoort).

Josette geeft tevens stem coaching binnen de koren en ze geeft workshops aan scholen, koren en bedrijven. Ze zingt zelf in wisselende groepjes en wordt ingehuurd voor zangklussen.

 

Top