an 300

https://www.linkedin.com/in/josette-brinkhof-6b0ba217/?originalSubdomain=nl

Josette Brinkhof-Berentsen is sinds mei 2006 onze dirigent. Josette studeerde tijdens haar baan als docent Engels koor directie.  Uiteindelijk koos ze volledig voor de muziek.

Zij schoolt zich continue op het vlak van arrangeren, repertoire, theater. Haar focus ligt met name op stemtechniek (UVSS). Deze techniek past ze toe vanaf 2008. Sinds kort richt ze zich op VoPa (Vocal Painting) een prachtige manier van dirigeren. Ze heeft veel (theatrale) zangervaring.

Dirigeren is haar vak, zangtechniek haar specialisatie en theatraal is ze beslagen. De combinatie van deze drie aspecten is fantastisch. Het versterkt elkaar. Door zangtechniek groeit een nummer, de regie versterkt de beleving en beeldvorming zowel voor de zangers als voor het publiek. Body percussie is een mooie toevoeging aan het bovenstaande.

Josette is thuis in veel genres, jazz en close harmony, kleinkunst, musical maar ook klassiek en country.

Ze heeft leiding gegeven aan ervaren en onervaren zangers, aan volwassenen en kinderen, met koren, orkesten en musicalgroepen. Momenteel dirigeert ze: Qoorieus (Zevenaar), NootScenario (Nijmegen), Colours (Westervoort).

Josette geeft tevens stem coaching binnen de koren en ze wordt regelmatig gevraagd om workshops te geven aan scholen, koren en bedrijven. Ze zingt zelf in groepjes en wordt ingehuurd voor zangklussen.

https://www.linkedin.com/in/josette-brinkhof-6b0ba217/?originalSubdomain=nl

 

Top