25 jaar
 

 

 

 Vacature:  wij zijn op zoek naar een alt zangeres om na het vertrek van onze meest ervaren alt de lege plek in deze stemgroep op te vullen. Je kan per mail reageren op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Vacature: Pianist gezocht voor ons vrouwenkoor Colours. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en muzikale pianist om het koor te begeleiden tijdens concerten en repetities. Ons koor bestaat gemiddeld uit 24-28 leden en repeteert op maandagavond in Westervoort. Lijkt dit je iets of heb je vragen stuur dan een mail naar iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Kerstoptreden: vrijdag 16 december a.s. treedt Vrouwenkoor Colours op tijdens de kerstmarkt in Westervoort in de Werenfriedkerk aan de Dorpsstraat 61. Tijdstip 18.30 tot 19.15 uur. 

Top