25 jaar
 

‘Wees welkom hier bij ons! Tast maar toe, keus genoeg voor iedereen.’ Dat zongen we bij de Zingende High Tea die we op zaterdagmiddag 14 april 2012 organiseerden. Zo’n 50 familieleden, vrienden en bekenden waren bij ons te gast in de aula van basisschool De Tuimelaar in Westervoort.

Onze theetantes Tante Trui en Tante Toosje verwelkomden de gasten. De tafels waren sfeervol en uitnodigend gedekt. De tantes dronken heel gezellig een kopje ‘Amelandse’ thee mee, terwijl het ensemble van Colours het liedje zong dat Annie M.G. Schmidt over hen schreef.

De High Tea bestond uit drie gangen van hartige en zoete lekkernijen, geserveerd met koffie en thee. Alle lekkernijen waren door de koorleden zelf gemaakt. Tussen de gangen door zong Colours telkens een paar nummers, met afwisseling in sfeer. Lekker vlot en vrolijk zijn bijvoorbeeld Longest time en Pianoman, terwijl Deliciae Meae en Appels een prachtig gevoelige sfeer hebben. En voor het eerst zongen we het hilarische poetslied Schoonmaakleed voor publiek.

De gasten hebben genoten en gingen voldaan en vrolijk naar huis. Colours deed hen uitgeleide met When will I see you again. De gasten, maar ook wij als koorleden, hebben veel plezier gehad op deze geslaagde, super gezellige middag.

(Zie ook tabje 'Foto's') 

Top